Könyvelés

Bizalmi partner az átfogó könyvelési és számviteli feladatokban.

A könyveléstől a mérlegkészítésig teljes körű szolgáltatásokat kínálunk, amelyek működési területe szerinti egyedi igényeihez is igazodnak.

Könyvelőirodánk biztosítja a pontos és naprakész számviteli hátteret és a megfelelőséget. Ügyfelünkként Ön nyugodt lehet, hiszen több ideje marad arra, amihez a legjobban ért: a vállalkozásának vezetésére.

Átfogó könyvelés

Komplett ügyintézés

Egyszerűsített végelszámolás

A Dienes Consulting könyvelőiroda: gazdaságos megoldások sikeres cégeknek!

Komplex könyvelési szolgáltatásokra szakosodott, irodánknál biztos lehet benne, hogy pénzügyei jó kezekben vannak. Segítünk eligazodni az adózás, bevallások, pénzügyi beszámolások és más, a könyveléssel kapcsolatos feladatokban.

Induló vállalkozásoktól a már működő cége könyvelőváltásáig pénzügyeit hatékonyan és gondosan kezeljük.

Fordulhat hozzánk felszámolás és átalakulás alatt álló vállalkozása könyvelési feladataival is, egyéni vállalkozásoktól a kft. könyvelésig, de akár az összetett tulajdonosi viszonnyal rendelkező cégcsoporttal is dolgozunk.

Bízzon meg bennünket, hogy könyvelése mindig pontos és naprakész legyen.

Tapasztalja meg az átfogó könyvelés nyugalmát!

Üzlettulajdonosként a növekedésre kell összpontosítania, nem pedig a számviteli bonyodalmakba bonyolódnia.

Bízza csapatunkra a korlátolt felelősségű társasága teljes körű könyvelési szolgáltatásainak kezelését. A mérlegektől az eredménykimutatásig, mi gondoskodunk róla. Támaszkodjon a bizalomra, amely abból fakad, hogy pénzügyei szakértő kezekben vannak.

Magabiztos navigálás a végelszámolás hullámai között

Megszüntetni egy céget általában hosszabb folyamat mit létrehozni. Ha már nincs rá szüksége, ha nem gazdaságos, vagy más tervei vannak, akkor egy vállalkozást fel kell számolni. A folyamat összetett, de minden lépése szükséges.

Nem maradnak csontvázak a szekrényben

Könyvelési szakértelmükkel segítünk a zárásban, pénzügyei kezelésében, a fennálló tartozások és az adminisztráció rendezésében, hogy a folyamat során minden jogi követelmény teljesüljön.

Könyvelőirodánk ügyfeleként biztos lehet abban, hogy pénzügyeit gondosan kezelik, és cége zökkenőmentesen szüntethető meg.

Speciális könyvelési és ügyintézési feladatok

  • Intézzük ügyfeleink adóelőleg mérséklési, bevallás gyakorisági, méltányossági (részlet, halasztás, törlés) és egyéb kérelmeit. Sőt javasoljuk a könnyítési lehetőségeket.
  • Adószám-felfüggesztési és törlési ügyeket, kockázatelemzési adatlapok és egyéb adóalany nyilvántartási feladatok kezelését.
  • Kamarai, KSH és MNB adatszolgáltatásokat, helyi adó bevallásokat (akár IFA, idegenforgalmi adó is) benyújtunk.
  • Közösségi adószámot igénylünk
  • Cégbírósági adatok módosítását is elvégezzük, a NAV felé, amennyiben az adat módosítható.
  • Adóegyenleg lekérdezéseket végzünk adónemek szerint.
  • Hitelkérelmek vagy egyéb időközi adatszolgálatások összeállításában is közreműködünk. Intézzük a megfelelő (akár speciális) NAV vagy együttes adóigazolások, önkormányzati adóigazolások beszerzésében.
  • IFRS reportok előkésztését is vállaljuk, továbbá a területen jártas könyvvizsgálói kapcsolattal is állunk rendelkezésére.

Kérdésed van? Hívj minket most!

Brochures

Cras enim urna, interdum nec por ttitor vitae, sollicitudin eu erosen. Praesent eget mollis nulla sollicitudin.
Telefonszám +36 1 271 2286
Iroda címe 1137 Budapest, Radnóti u. 9. II. 4.

Kapcsolatfelvétel

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias data.
John Doe
Designer

Maradjon cégénél a lehető legtöbb a bevételből. Nézzük meg, mi éri meg jobban!