Tax consultancy

Adótanácsadás adóterhei ésszerű minimalizálásához.

Jelszavunk: „Ön pénzt keres, mi segítünk megtartani.”

Segítünk ügyfeleinknek, különösen kereskedelmi cégeknek, ingatlanforgalmazó és ingatlanhasznosítóknak optimalizálni vállalati és adózási struktúrájukat.

Nemzetközi adóügyek

A Dienes Consulting tradicionálisan nemzetközi ügyfelek részére nyújt szolgáltatásokat, így nemzetközi adózási kérdések helyes kezelésében is számíthat ránk.

Az átvilágítástól a nemzetközi áfa kezeléséig biztosítjuk, hogy többet tartson meg abból a bevételből, melyet Magyarországon keres. Konzultációt vállalunk magyar, olasz, angol és német nyelven is.

Adótanácsadás

Nemzetközi adózás

Ingatlanok hasznosítása

Lehetőségei megtalálásában és optimális kihasználásukban segítünk

„A megfontolt üzletember komolyabb gazdasági döntés előtt mindig két emberrel egyeztet: az ügyvédjével és az adószakértőjével.”

Engedje meg, hogy átfogó üzleti és ingatlanadó-tanácsadási szolgáltatásokkal egyengessük pénzügyi útját.

Adótartozása van? – Előfordulhatnak nehezebb időszakok egy cég életében, da ha lehet, élni kell a könnyítési lehetőségekkel! Megértjük, hogy az adók, járulékok és az esetleges késedelmi büntetések nagy terhet rónak a cégre.

Ha Ön is együttműködik, a méltányossági eljárásokban és a könnyítések optimalizálásában szerzett szakértelmünkkel segítünk, hogy a lehető leghatékonyabban kezelje adótartozását.

Stratégiai adótervezéssel több mozgástere marad

Miért mondana le nehezen megkeresett bevétele nagy részéról az adók miatt, ha többet is megtarthatna belőle?

Vegyük előre a fontos dolgokat!

Ideális esetben már a cégalapítás előtt érdemes konzultálnia velünk. Az üzleti és ingatlanadó terén szerzett szakértelmünkkel biztosítjuk, hogy a tervezett vállalkozásának társasági és adóstruktúrája a lehető leghatékonyabb legyen.

Hogyan éri meg Önnek leginkább?

A vállalatok átvilágításától kezdve a nemzetközi adózási kérdések helyes kezeléséig átfogó megoldásokat kínálunk minden adóügyi problémájára. Mindig lehet jobban csinálni az átlagnál – sokkal jobban is –  legális keretek között.

Biztosítsa cége pénzügyi jövőjét.

Ne hagyja, hogy az adózási kérdések akadályozzák vállalkozása növekedését. Szakértő tanácsadóink sok éves rutinjuk nyomán tesznek javaslatot, hogy Ön tisztában legyen az összes lehetséges kockázattal és lehetőséggel.

Szakterületünk a maximális adókedvezmény eléréséban és az esetleges adótartozás mérséklésében, vállalható ütemezésének intézésében méltányossági eljárások révén.

A legtöbb adóügyi probléma kivédhető

Bízzon bennünk, hogy átvezessük cégét a nemzetközi adóügyek, az áfa jövedelemadó, az osztalék, a kettős adóztatással kapcsolatos kérdések és az EKÁER bejelentések útvesztőjén.

A nemzetközi adózás és az ingatlannal kapcsolatos adóügyek világában megbízható partnerre van szükség

Segítünk Önnek megérteni kötelezettségeit, hatékonyan tervezni és kihasználni a könnyítési lehetőségeket, hogy többet tarthasson meg a bevételeiből. Egy fillérrel se fizessen többet a szükségesnél!

Biztosítsa cége stabilitását és pénzügyi jövőjét megfelelő adóstratégiákkal! Nézzük meg a lehetőségeit!

Cégalapítás előtt

Ideálisnak tartjuk, ha ügyfeleink-leendő ügyfeleink lehetőség szerint még a tevékenység megkezdése vagyis a cégalapítás előtt megkeressenek bennünket. A cég indulásakor sok lényeges dolog dől el, melyre a legtöbb alapító még csak nem is gondol. Tervezett vállalkozásnak legmegfelelőbb társasági és adózási formát vagy azok ideális kombinációját találjuk meg.

Cég, vagy cégrész vásárlása esetén

Aki vállalkozását nem maga alapította, annak mindenképpen fontos tudnia, hogy nincs-e valami láthatatlan rizikó a társaság múltjában. Vállaljuk átalakuló, tulajdonost váltó cégek átvilágítását – due diligence – is.

Céget venne? Céget adna el? – mi biztosan találunk olyan tényt vagy adatot, ami javítja az áralkuban pozícióját.

Nemzetközi adótanácsadás

Átfogó, stukturális, adóoptimalizációs összetett kérdésekben külön megállapodott óradíj alapján nyújtunk tanácsot akár angolul, németül vagy olasz nyelven is.

Leggyakrabban a ingatlanforgalmazás, ingatlanhasznosítás, ezek ÁFÁ-s fordított ÁFÁ-s kérdéseinek helyes megítélésével fordulnak hozzánk.

Segítünk adótartozásai méltányossági eljárásban történő átütemezésében és a törvény által engedélyezhető legnagyobb kedvezmény elérésébe.

Nemzetközi ÁFA jövedelemadózási, osztalékfizetési és kettős adózási ügyek helyes megítélése, gyakori probléma – ezekben is örömmel nyújtunk segítséget.

Könyvelőirodánk  ügyfelei részére a tevékenységhez kapcsolódó adótanácsadás ingyenes.

Kérdésed van? Hívj minket most!

Brochures

Cras enim urna, interdum nec por ttitor vitae, sollicitudin eu erosen. Praesent eget mollis nulla sollicitudin.
Telefonszám +36 1 271 2286
Iroda címe 1137 Budapest, Radnóti u. 9. II. 4.

Kapcsolatfelvétel

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias data.
John Doe
Designer

Maradjon cégénél a lehető legtöbb a bevételből. Nézzük meg, mi éri meg jobban!